top of page

OM FYSION

Hvem siger, at man ikke kan kombinere stemningen, fra wellness-miljøet, med moderne fysioterapi, der tager udgangspunkt i den nyeste viden?

 

Hvem siger, at behandlingsforløb skal være kedelige, uengagerede og ineffektive?

Og hvorfor skal behandling være fortravlet og fyldt med uigennemskuelige tillægsydelser?

 

FYSION-konceptet er et nyt, attraktivt og effektivt tilbud til kvalitetsbevidste mennesker med kroniske eller tilbagevendende smerter, som ønsker at leve et aktivt liv, hvor smerter ikke længere skal være en begrænsning.

 

Jeg tror på, at de fleste sætter pris på kvalitet og på at få det bedste. Ikke blot når der skal vælges restaurant, men også når det gælder vores sundhed. Derfor fusioneres det bedste fra flere verdener gennem utraditionelle kombinationer for at give dig en helt ny behandlingsoplevelse.

 

Hos FYSION handler det om dig og om at du ikke blot skal hjælpes nu og her, men også om at give dig bedre kort på hånden til at undgå tilbagefald og give dig redskaberne til på egen hånd at kunne behandle dig selv, hvis det alligevel skulle ske i fremtiden. Det kalder jeg bæredygtig behandling.

 

FYSION er en specialklinik med specialistviden, kompetencer og mange års erfaring med at hjælpe mennesker med kroniske eller tilbagevendende smerter og sportsskader. Der er direkte adgang, hvilket bl.a. betyder, at du ikke behøver en henvisning fra din læge, og der afsættes markant længere tid end du er vant til ved alle dine konsultationer. 

 

Du vil allerede til din gratis indledende telefonkonsultation, blive hørt, få svar på dine spørgsmål, et overblik over din problematik og muligheder hos FYSION og et konkret behandlingsforslag. Vi laver en skræddersyet plan, du bliver sat bag roret, du får viden, træning og behandling. Vi justerer løbende. Og du bliver støttet og hjulpet helt i mål. 

 

Fysioterapi. Bare anderledes.

 

Velkommen hos FYSION – Specialklinik for smerte & sportsskader

bottom of page